دپارتمان

«شرح فعاليت‌هاي آموزشي مهارت های شغلی»

سال تحصيلي 99-1398




هفته دوم مهر

باغبانی:

گفت و گو درباره ی گیاهان، شناخت قسمت های مختلف گیاه، پیدایش کشاورزی

تقسیم بندی گیاهان: درختان، گل ها، بوته ها


هفته چهارم مهر

آشپزی:

پوست کندن، رنده کردن و مخلوط کردن / هر نوآموز، یک عدد خیار را پوست کنده، در یک بشقاب رنده می کند، کمی نعنای خشک و آویشن (سبزی های طعم دهنده) روی آن می ریزد و سپس آن ها را داخل کاسه ی ماست خود ریخته و با هم مخلوط می نماید.


هفته آخر مهر

خیاطی :

دوخت ساده دور شکل معنی دار ( شکل پانچ شده ی ماهی روی مقوا )


سه شنبه 98/08/14 

باغبانی :

آشنایی با علف هرز و قسمت های مختلف آن (ریشه، ساقه و برگ) ، آشنایی با گیاهان دارویی و درست کردن گل گاو زبان


سه شنبه 98/08/21 

درست کردن ترشی :

نوآموزان پس از شستن سبزیجات ترشی (کرفس، هویج، بادمجان، کلم بنفش، گل کلم، سیر) و خرد کردن آنها سبزی های خشک (مرزه، نعنا، گلپر، تخم گشنیز) را اضافه کردند و سپس روی مخلوط سرکه ریختند.